Leading RFID Card and Plastic Card Printer from China

UV Print

UV print,of spot UV-printing is verschillend van conventionele afdrukken zoals offset, inkjet printen op vele manieren. Het is nog steeds inkt op papier of pvc maar de inkt droogt door een geheel ander proces. In plaats van oplosmiddelen in de inkt die door verdamping in de lucht absorberen in het papier, UV inkten drogen door een fotomechanisch proces. Wanneer de inkten worden blootgesteld aan ultraviolet licht ze blijken uit een vloeistof, of pasta, met een vaste stof. Er is aanzienlijk minder verdamping van oplosmiddelen en veel minder absorptie van de inkt in de voorraad. 

 

 

Een van de grootste voordelen van UV-drukken is dat er minder emissies van vluchtige organische stoffen in het milieu omdat er geen verdamping van de oplosmiddelen zoals bij conventionele inkten.

 

uv printing

  

 

We al doen spot UV-printing voor veel klanten in verschillende industrieën. UV-printing technologie wordt vaak gebruikt bij het afdrukken van een barcode speciaal voor plastic key tags / combo kaarten wanneer het moet een barcode op de rug. In tegenstelling tot andere barcode bijvoorbeeld gespoten barcode en thermisch printen barcode. UV spot barcode lijkt reliëf en onderscheiden zich van de pvc / papieren kaart oppervlak. Trouwens, de UV-barcode is duurzamer en zal niet snel vervagen als andere barcode. UV barcode kan maken uw kaart elegant en cool.

Custom Lanyards   <<  |  >>   Wasserij Tag