Leading RFID Card and Plastic Card Printer from China


 
CARDS-MART.com Inc is gespecialiseerd in de wereldwijde levering van full color plastic kaart. Wij zijn ervaren met de import regels en voorschriften van het buitenland. U kunt een internationaal online bestellen door het selecteren van de volgende opties als betaalmethode.

Overschrijving of Telex Transfer (TT) Betalingen:(accepteren "half voor de productie, voor verzending helft")

Een Wire Transfer, of Telex Transfer (TT) is een elektronische betaling van de ene bank naar de andere. Om te betalen via een overschrijving, pls contact met ons op en wij mailen u onze bankgegevens. Neem onze bankgegevens om uw rekeningen te betalen afdeling of lokale bank om de storting te sturen. Om ervoor te zorgen uw bestelling is verwerkt neem dan onmiddellijk contact met ons op de draad bevestigingsnummer nadat u de betaling.
 

   Western Union Money Transfer:

Western Union is handig en snel, zal de betaling worden verstuurd en bevestigd in een paar minuten. Gelieve te informeren ons de MTCN nummer nadat u de betaling heeft verricht.

 

  Paypal betalingen online:

De veiligere, gemakkelijkere manier om online te betalen. Te betalen zonder credit card-nummers aan de handelaar. Snelheid door de kassa tijdens het winkelen online.